Ervaringen klanten

Gemiddeld zijn er met onze CoolipTwin 3 cryo behandelingen nodig om het ongewenste vet uit de behandelde zone te laten verdwijnen. De cryo behandeling kan zonder problemen op verschillende zones worden toegepast; de behandelingen per zone vinden plaats met een tussenpoos van zes tot acht weken.

Het grote voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en dat de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren, zonder te verslappen. De eerste resultaten worden zichtbaar binnen drie tot vier weken, maar de grootste verandering ziet men na gemiddeld twee maanden. Het lichaam is dan echter nog steeds vetcellen aan het afbreken en afvoeren. Dit proces gaat door tot zes maanden na de behandeling. Een combinatie met voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding geeft het beste resultaat.

Er kan tot wel 8cm omvang vermindering worden bereikt.
Voor een blijvend resultaat zijn slechts een gezond eetpatroon, voldoende beweging en een stabiel lichaamsgewicht voldoende!

Mariet (54):
“Mijn buik is altijd mijn zwakke punt geweest. Al van jongs af aan gaat alles wat ik snoep direct naar mijn buik en de naastgelegen ‘zwembandjes’ waardoor ik nooit dat vrouwelijke figuur heb gehad dat ik zo graag wilde, met een duidelijk zichtbare taille. Ik ben toen door een collega gewezen op cryo behandelingen en dat heb ik geprobeerd. Inmiddels is het tweeënhalve maand geleden dat ik mijn eerste behandeling heb ondergaan en dat ik ben begonnen met het voedingsadvies van mijn Cryospecialist ben gaan opvolgen. En ik sta er nog elke dag van te kijken hoe goed het werkt: ik heb dus wél een taille! De behandeling is me alleszins meegevallen, het deed geen pijn en ook erna voelde ik me goed. Het is wel een heel aparte sensatie, die koeling, daar moest ik wel even aan wennen maar toen dat eenmaal gebeurd was ging het prima. Ik heb nog twee behandelingen te gaan maar ik ben nu al superblij met het resultaat: eindelijk ben ik van mijn buikje verlost en begin ik weer een taille te krijgen! Op mijn buik en middel ben ik centimeters kwijt en het vet lijkt ook echt weg te zijn dus ik ben heel tevreden.”

Derk (45):
“Ik ben door cryo behandelingen het laatste restje van mijn bierbuik kwijtgeraakt, dat ik er met sporten maar niet af kreeg. Mijn buik belemmerde me best wel in mijn doen en laten maar als man stap je toch minder snel over op een behandeling in een schoonheidssalon. Maar het is de beste beslissing ooit geweest voor mij: ik ben erg blij met het resultaat en heb aan het hele gebeuren een goed gevoel over gehouden. Ik zit weer lekker in mijn vel en sta deze zomer weer vol vertrouwen op het strand, heerlijk!”

Judith (39):
“Sinds mijn zwangerschappen heb ik zogenaamde zadeltassen: vetophopingen op de dijen die er met sporten maar niet af willen. Waar de meeste vrouwen problemen hebben met hun buik na het krijgen van kinderen, zat bij mij dus het probleem op de bovenbenen, de ‘vrouwelijke rondingen’ noemen die; nou, bij mij was er niets vrouwelijks meer aan, ik walgde ervan. Ik ben zelf werkzaam in de wellnessbranche en ben dus wel redelijk snel op de hoogte van nieuwe behandelmethodes. Toen ik hoorde van cryo behandelingen ben ik meteen een afspraak gaan maken; hoe eerder ik van mijn bovenbeenvet af was, hoe beter! Het is nu ongeveer een jaar geleden dat ik begon met de behandeling, de laatste sessie is al weer een paar maanden geleden. Ik ben erg blij met het resultaat dat is behaald in combinatie met een verantwoord voedings- en bewegingspatroon. Mijn zadeltassen zijn weg en ik ben weer trots op mijn rondingen.”

Brenda (34):
“Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik op eigen gelegenheid, door gezonder te gaan eten en regelmatig te sporten, dertig kilo afgevallen. Dat is heel wat en ik ben er dan ook trots op dit resultaat bereikt te hebben. Ik ben ook blij met hoe mijn lichaam er uit ziet na mijn gewichtsverlies, met uitzondering van mijn benen, meer specifiek het vet rond mijn knieën stoorde me nog erg. Bij het lopen schuurden mijn knieën steeds lang elkaar en dat is erg irritant. Ik las een artikel in een lifestyleblad over een nieuwe behandelmethode waarmee plaatselijke vetophopingen kunnen worden verwijderd en dacht: dat is iets voor mij! Dat ging dus om cryo behandelingen, vet verwijderen door middel van afkoeling, en ik had meteen zoiets van ‘ja, dat lijkt me wel wat’. De eerste behandeling was heel relaxed, morgen ga ik alweer voor de tweede keer. Er gaat wel wat tijd overheen maar ik weet uit ervaring dat je beter geleidelijk aan vet kwijt kunt raken dan één keer, dan blijft het tenminste weg. Of het ook werkt? Ja. Er zijn inmiddels al wat centimeters af en het ‘schuren’ is al veel minder. Voor iedereen die ook plaatselijk vet kwijt wil, zijn cryo behandelingen echt een aanrader.”

Uw voordeel

  • Effectieve behandeling
  • Zeer veilig én pijnloos
  • Vet is definitief weg
  • Géén operatie en géén naalden

Referentie

Ik sport, leef gezond en kwam toch maar niet van mijn 'zwembandje' af. Na 4 cryo behandelingen bij Beauty Leiden / Nu Vet Verwijderen ben ik er eindelijk vanaf! Wat een prettige, laagdrempelige omgeving. Bedankt.

Peter (Den Haag)


Cryospecialist vvan Leiden

ind-media.jpgWelkom in de webshop van AVI Slank


Nu Vet Verwijderen
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden
Nu Vet Verwijderen
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden

Tel. 071-7471711
info@nuvetverwijderen.nl